110 tot 130m² – Vloerverwarmingsset – 11 groeps verdeler

 1.700,00  1.199,00 incl. BTW

Complete 11 groeps set voor vloerverwarming, waarmee u direct aan de slag kunt. De vloerverwarmingsset is bestaat standaard uit  een stalen verdeler met energiezuinige A-label Wilo pomp, aansluitkoppelingen, 5 laags PE-RT vloerverwarmingsbuis en randisolatie. Deze set is geschikt voor de volgende vloeroppervlaktes;

  • tot 130m² hoofdverwarming, 100mm buisafstand
  • tot 200m² bijverwarming, 150mm buisafstand

Direct van de fabrikant
Made in NL
Snelle levering
Gratis verzending

Artikelnummer: VFVSS130 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Complete set vloerverwarming voor 110 tot 130 M²

  • Vloerverwarming verdeler met 11 groepen
  • Energiezuinige en stille Wilo A-label pomp
  • Aansluitkoppelingen voor buis op verdeler
  • 11x PE-RT 5 lagen vloerverwarmingsbuis, 16mm  / 120 meter
  • 4x Randisolatie, 4mm dik / rol 25 meter

Verdeler

De standaard stalen verdeler bestaat uit een stalen constructie met circulatiepomp, temperatuurmeter en groepsafsluiters. Een van de voordelen van dit type verdeler is de minimale ruimte die nodig is en het gemak waarmee de verdeler te installeren is. De verdeler is tevens geschikt voor hoogtemperatuursystemen en is voorzien van een maximaalbeveiliging om te voorkomen dat te heet water de vloer in wordt gelaten.

Energiezuinige pomp

De verdeler is standaard uitgerust met een Wilo Yonos energiezuinige A-label pomp. Deze pompen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en energiezuinigheid. Zo zijn de pompen energiezuiniger dan bijvoorbeeld de Grundfos ALPHA2 L pomp en ontluchten is een fluitje van een cent.

“Nadat de installatie gevuld is staat het pijltje van de pomp naar beneden, vervolgens 10 minuten laten lopen, dan de wijzer naar links op stand 3 draaien en nooit meer aankomen”

De pomp is hydraulisch neutraal en zal daardoor geen (negatieve) invloed hebben op de pomp van de CV-ketel of andere primaire warmtebron van het CV-systeem.

Vloerverwarmingsbuis

De vloerverwarmingsbuis is diffusiedicht met KOMO keur en heeft een verzekerde garantie van 10 jaar.